torsdag 2. oktober 2014

Ut på tur.

Jeg er veldig glad i å være ute på tur, og jeg ønsker å bruke uterommet i stor grad som lærer. Første samling på UiN i høst var vi fra klassen ute på tur for å ta bilder til bloggen vår. Vi fikk beskjed om å tenke gjennom og bestemme oss for hva vi ønsket å ta bilder av. Jeg var litt usikker på hva jeg ønsket å fange, men etter litt prøving ble det linjer. Her er linjene mine:




4 kommentarer:

  1. Hei! Fine linjer! Dette kunne ha fungert som god undervisning med etterarbeid:) Hvilke muligheter ser du i forhold til å gjøre dette med dine fremtidige elever? Og hvilke trinn ville du i såfall ha arbeidet med dette på?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg kunne gjerne ha dratt dette inn som undervisningsopplegg allerede fra første trinn. Bare å differensiere ut i fra hvilke kriterier man setter. Kjempe gøy og kreativt, og absolutt noe jeg kan tenke meg å gjøre med fremtidige elever.

      Slett
  2. Så flott og godt. Ordet/begrepet linje. Mye forskjellig å snakke om - og da tenker jeg ikke matematikk.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk. Ja, linjer bruker vi når vi leser, skriver, regner og tegner. Og på ennå flere områder. Så her er det bare å velge i hvilke fag man vil dra det inn. Tør nesten å påstå jeg skal kunne ta det relevant inn i alle fag.

      Slett